Гуляш зі свинини в мультиварці
Гуляш зі свинини в мультиварці
Ми вже звикли називати гуляшем тушковане м’ясо з овочами і ароматною підливою, але, традиційно, гуляш є угорським супом. В Угорщині це особливий густий суп, приготований із м’яса яловичини або телятини з картоплею і овочами. Для нашого гуляшу ми виберемо не дуже жирну свинину. Цей вид м’яса багато люблять за його аромат і ніжність. Овочі та набір улюблених спецій додасть нашій страві неповторний аромат і смак. Отже, готуємо гуляш зі свинини — рецепт страви в мультиварці.
Інгредієнти:
свинина: 0,5 кг
морква: 1 шт
цибуля: 1 шт
борошно: 3 ст. л.
вода: 2 склянки
лавровий лист: Рослинна олія для обсмажування
Сіль і спеції за смаком:
Інформація:
Час приготування: більше години
Кількість порцій: 3-4
Місце готування: Рецепти для мультиварки
Кухня: Угорська кухня
Вегетаріанське блюдо: Немає
М’ясо промиваємо, обсушуємо і нарізаємо невеликими шматочками. У чашу наливаємо олію і висипаємо туди м’ясо.
На крупній тертці трьом очищену моркву, цибулю очищаємо і нарізаємо кубиками. Овочі висипаємо на м’ясо.
Кришку мультиварки закриваємо і виставляємо режим «Смаження» на 20-30 хвилин. Після цього додаємо в тушковане м’ясо воду і лист лавра, сіль і спеції. Борошно розвести в невеликій кількості води, вводимо в підливу.
Всі інгредієнти перемішуємо і закриваємо чашу кришкою. Виставляємо режим « Гасіння» на 1 годину. Якщо м’ясо ще жорстке – додаємо час гасіння.
На порційні тарілки викладаємо гарнір (кашу, картоплю або макарони) і гуляш. Таке блюдо чудово поєднується з консервованими або свіжими овочами, салатами і зеленню. Приємного апетиту!
Джерело
Коментарі
Дописати коментар