Десерт Пташине молоко
Сьогодні ми з вами приготуємо смачний та ніжний десерт, багатьом відомий з дитинства, Пташине молоко. Ніжна білкова маса, що просто тане у роті, вкрита смачним шоколадом. Що може бути кращим?..
Десерт Пташине молоко – інгредієнти
Білки – 5 штук.
Цукор – 100 г.
Ванільний цукор – 15 г.
Лимонний сік – 6 ч.л.
Желатин – 15 г.
Вода – 100 мл.
Для глазурі:
Шоколад – 100 г.
Цукор – 100 г.
Вершки – 100 мл.
Десерт Пташине молоко – приготування
Желатин залити гарячою водою та розмішати до повного розчинення.
Білки збиваємо до густої піни, по ложці додаємо цукор, ванільний цукор, в кінці - лимонний сік.
Желатин (теплий), тонкою цівкою вливаємо у збиті білки, не припиняючи збивати. Розливаємо по формочках та ставимо в холодильник.
Щоб зробити шоколадну глазур, шматочки шоколаду скласти в каструльку, додати цукор, вершки і розтопити на малому вогні (на водяній бані), постійно помішуючи.
Залити білковий крем шоколадною глазур'ю і знову поставити Пташине молоко в холодильник на кілька годин.
Смачного!
Джерело http://placok.info
Десерт Пташине молоко – інгредієнти
Білки – 5 штук.
Цукор – 100 г.
Ванільний цукор – 15 г.
Лимонний сік – 6 ч.л.
Желатин – 15 г.
Вода – 100 мл.
Для глазурі:
Шоколад – 100 г.
Цукор – 100 г.
Вершки – 100 мл.
Десерт Пташине молоко – приготування
Желатин залити гарячою водою та розмішати до повного розчинення.
Білки збиваємо до густої піни, по ложці додаємо цукор, ванільний цукор, в кінці - лимонний сік.
Желатин (теплий), тонкою цівкою вливаємо у збиті білки, не припиняючи збивати. Розливаємо по формочках та ставимо в холодильник.
Щоб зробити шоколадну глазур, шматочки шоколаду скласти в каструльку, додати цукор, вершки і розтопити на малому вогні (на водяній бані), постійно помішуючи.
Залити білковий крем шоколадною глазур'ю і знову поставити Пташине молоко в холодильник на кілька годин.
Смачного!
Джерело http://placok.info
Коментарі
Дописати коментар